Energiruder og solafskærmende glas

Energiruder og solafskærmende glas giver energibesparelse og en tilpasset regulering af sollys og solenergi.

Solafskærmende glas

Belægning er næsten ikke til at se på hverken termoruder eller energiglas.

Energiruder lader stråling fra solen passere ind, samtidig med at en belægning i energiruden sikrer, at energien fra radiatorer, lamper, mennesker og den solenergi som rummet afgiver, ikke kan trænge ud gennem ruden – det giver energibesparelser.

Vores solafskærmende glas kan kombineres i en termo- eller energirudeløsning, og kan tilpasses dit ønske om at få lidt sollys og solenergi ind eller meget sollys og lidt solenergi ind. Skift til energiruder og løft komforten i hele boligen.

glarmester vindue

Glarmesteren monterer energiruder enten med 2 eller 3 lag. 3-lags energiruder er absolut mest energibesparende, men det kan også være en kostelig affære. 

Det mest almindelige er 2-lags energiruder, der fordeler varmen jævnt i hele boligen. 

Du kan kontakte os på telefon 43 96 11 11 for mere information og rådgivning –  men vi kommer også gerne med et uforpligtende og seriøst tilbud til en yderst konkurrencedygtig pris.

Kondens er et problem, der opstår, når varm og fugtig luft rammer en kold overflade, f.eks. en rude.

Når luften rammer ruden, bliver den til vand, der sidder som dug på glasset, til stor irritation for mange. Men ofte er det faktisk ikke nødvendigt at skifte hele vinduet – da kan du nøjes med at få skiftet gummilisterne der omgiver det.   

Her kan du læse mere om hvordan kommer du af med kondens på vinduerne, da kondens tit er et problem i boligen.