Farvet glas

Som den eneste glarmester i Danmark tilbyder vi maling af glas i mere end 15.000 forskellige farver! 

Se RAL farvekort her: RAL-farvekort

Se NCS farvekort her: NCS-Farvekort

NB: Husk at farverne der bliver vist på skærmen ikke nødvendigvis stemmer 100% overens med farverne i virkeligheden – det afhænger af din skærm, browser o.a.

15.000 forskellige farver 

Glasset kan males i 15.000 forskellige farver – de mest almindelige farvetyper er RAL, NCS og PANTONE, men vi kan lave de fleste. Kontakt os for at høre om dine muligheder. 

Når du vælger farvet glas, sætter du selv dit præg på enten køkkenet, badeværelset eller et andet rum i boligen. På en enkel og elegant måde kan du samle rummet, live det op med en frisk farve eller skabe ro med en varm og jordbunden farve. 

Farvet glas til hele boligen

Brug f.eks. farvet glas som stænkplade bagved vask og komfur eller ved badekarret, i brusedøre og -vægge, som helglasdøre og til facader. Glasset kan både være enkeltlag, energiruder og hærdet glas. 

Miljørigtig maling – men lige så effektiv

Vi maler selv glasset på vores Picasso malemaskine, der hurtigt og ensartet maler selv store glasflader. Maskinen maler med vandbaseret maling, der er lige så effektivt som anden maling – og langt bedre for miljøet.

Kortere leveringstid – også på store partier

Fordi vi selv maler glasset, skærer det leveringstiden kraftigt ned, så du nu kan få både store og mindre partier glas langt hurtigere end tidligere.