Forsatsvinduer

forsatsvindue i gammeldags vinduesramme

Forsatsvinduer er en af de bedste løsninger mod støj og til at holde på varmen i ældre bygninger

Flotte, gamle vinduer i bygningen er med til at bibeholde bygningens æstetiske udtryk – men vinduerne kan være gamle, dårligt isolerede eller på anden vis gøre det nemt for støj og kulde at trænge ind. Her er forsatsvinduer en oplagt løsning der forener den oprindelige skønhed med moderne funktionalitet.

indendørs forsatsvindue dannebrogsvindue

Forsatsvinduer isolerer mod byens larm 

en forsatsløsning er en ekstra rude, der er monteret på indersiden af vinduet. Det giver flere fordele:
For det første kan du beholde dine originale vinduer, hvilket ofte kan svare sig både økonomisk og æstetisk. 
For det andet er en forsatsløsning en af de mest effektive løsninger på støjproblemer. Afstanden mellem det originale vindue og forsatsvinduet giver en lydisolerende effekt, der er særligt gavnlig til at dæmpe støj fra trafik og natteliv, uden at du behøver skifte vinduer.

Vælg forsatsvinduer for en bæredygtig løsning

Når du vælger at få monteret et forsatsvindue, vælger du miljørigtigt. Fordi forsatsvinduer monteres på indersiden af det eksisterende vindue, så den originale vinduesramme bliver i. Samtidig sparer du de økonomiske og miljømæssige ressourcer til stillads og byggeplads.

Spar på varmeregningen med forsatsvinduer

For at minimere energiforbruget, særligt om vinteren, kan du få monteret et forsatsvindue. Forsatsvinduet sørger for at holde på varmen, uanset i hvilken stand det originale vindue er i. Vælg mellem træ eller aluminium til en klassisk forsatsløsning, eller få monteret hærdet glas direkte på vinduet.

Mere information: