F. Weien Svendsen A/S opkøber velrenommeret glarmestervirksomhed

Vi er stolte over at kunne præsentere en spændende nyhed. F. Weien Svendsen A/S har fra d. 1. maj opkøbt glarmestervirksomheden A. Guhle & Søn A/S fra Skovshoved. Denne strategiske beslutning markerer en stor milepæl for os, da det forener to stærke glarmestervirksomheder under ét tag.

Vores mål er at styrke vores position på markedet ved at kombinere vores ekspertise og ressourcer, så vi kan levere endnu bedre glasløsninger til vores kunder. Vi er meget begejstrede for at udvide vores rækkevidde til Skovshoved-området og fortsætte med at levere glasløsninger med fokus på loyalitet og stærke kunderelationer.

A. Guhle & Søn A/S har været en velrenommeret glarmestervirksomhed i Skovshoved siden 1866, og sammen vil vi bygge videre på den stærke arv og erfaring, som begge virksomheder bringer med sig. Vi samler mere end 20 dedikerede og kompetente medarbejdere under ét tag på vores adresse på Vibeholmsvej 29. Du vil dog stadig kunne besøge butikken i Skovshoved, der forsætter som én af F. Weien Svendsens filialer.

A. Guhle & Søn har været en hjørnesten i Skovshoved siden 1866, og det vil fortsætte med. Sammen vil vi bygge videre på den stærke arv og erfaring, som begge virksomheder bringer med sig. Vi tror på, at vores forenede styrke vil sikre os fortsat succes i markedet.

Vi tror på, at vores forenede styrke vil give os fortsat succes på markedet, og vi ser frem til et fremragende samarbejde, hvor vi sammen vil skabe fantastiske resultater og fortsætte vores tradition for kvalitet og service.

Vi ønsker at takke alle vores kunder og nye samarbejdspartnere for deres støtte og for at være en del af vores rejse.

 

For yderligere information, kontakt venligst:

F. Weien Svendsen A/S

Kontaktperson: Brian Damkjær Hansen

Telefonnummer: 20 71 46 46

E-mail: bdh@fws-glas.dk