Glarmester i Brøndby

Brøndby

Vibeholmsvej 29, 2605 Brøndby

Åbningstider* 

Mandag-Torsdag:  7.30-15.30

Fredag: 7.30-14.30

Tlf. 43 96 11 11

Brøndby-afdelingen huser også Glasshop.dk

 *Selvom butikken ikke har åbent, kan du altid ringe til os på 43 96 11 11 – telefonen er åben, og vi har døgnvagt, der kommer og dækker af, hvis uheldet er ude om natten eller i weekenden. Vi afdækker glasskader hele døgnet og året rundt på Frederiksberg, i Brøndby, Glostrup og Faxe-området. 

F. Weien Svendsen glarmester medarbejdere

Velkommen til din lokale glarmester i Brøndby

Vi har været her siden 1943 – så din Brøndby glarmester kender området godt!

F. Weien Svendsen Brøndby holder til på Vibeholmsvej 29, hvor vi har vores værksted til glarmesteropgaver, såsom reparation af vinduer og glasdøre, kitning af vinduer og slibning af glas. 

Det er også hér, vi har vores autoværksted. På autoværkstedet skifter vi ruder i din bil på en sikker og forsvarlig måde – også når der er teknik i forruden.

Farvet glas prøver

Farvet glas fra Brøndby glarmesteren

Hos din lokale glarmester i Brøndby gemmer vi også på vores nyeste baby – malermaskinen Picasso, der maler glas i mere end 15.000 farver! 

I showroomet på Vibeholmsvej kan du se prøver på, hvad malermaskinen kan. 

glarmesteren på værkstedet

Kom forbi vores showroom og få råd og vejledning

Vi står klar til at rådgive og hjælpe dig i vores showroom, hvor du også kan se prøver på farvet glas, rammer til glas og spejle og forskellige typer glas til brug til f.eks. brusevægge og brusedøre.

Se åbningstider for glarmesteren i Brøndby her

Slibning af glas hos glarmesteren

Din glarmester i Brøndby er uddannet

Hos F. Weien Svendsen uddanner vi gerne nye glarmestre. Vi har for det meste 1-2 dygtige elever, der indgår i dagligdagen og følges med svendene ud på deres opgaver. Alle vores svende er uddannede glarmestre og flere har holdt 30 års jubilæum i forretningen. Der vil altid være en svend, der er ansvarlig for opgaven. Så kan du være sikker på, at opgaven bliver udført sikkert og professionelt. 

Alt vores udførte arbejde er desuden dækket af Glas med Garanti.