Glarmester i Faxe og omegn

Velkommen til din lokale glarmester i Faxe og omegn

glarmester brian faxe

Måske kender du os allerede – vi har nemlig kørt i Faxe og omegn i mere end 10 år under navnet Totalglas. 

Men i 2016 opkøbte vi en virksomhed i Brøndby og skiftede derefter navn til F. Weien Svendsen. Glarmesteren er dog den samme – og indehaver Brian Hansen bor stadig i Faxe. 

Selvom vi ikke længere har en butik i Faxe er det selvfølgelig muligt at aflevere og afhente f.eks. vinduer til reparation i Faxe. Det skal bare ske efter aftale.

Meget er forandret – men vores glarmester Faxe telefonnummer er det samme: Ring 56 71 46 46 for et uforpligtende tilbud, bestil en opmåling eller få en snak med glarmesteren om dine ønsker og muligheder når det gælder glas til hjemmet ude og inde. Vi kører i hele Faxe-Haslev området. 

Alt i reparationer og afdækning

reparation og skift at rude faxe

Glarmesteren kommer og dækker af hvis det er nødvendigt for at sikre mod vind og vejr og at nogen kommer til skade. Når vi har dækket af, måler vi op til nye ruder, som vi reparerer så snart ruden er kommet hjem fra fabrikken. Husk at vi også har en døgnvagt, der kører ud hele døgnet, året rundt. Ring til vores døgnvagt på 43961111.

Smukke bruseløsninger på Faxeegnen

bruseløsning glas faxe Brusevæg i glas badbruseløsning i glas

F. Weien Svendsen er eksperter i bruseløsninger i glas. De smukke glasvægge og glasdøre til badeværelset er en smuk tilføjelse til alle badeværelser, både store og små. 

Vi laver mange bruseløsninger i Faxe, Haslev og omegn, og tilpasser altid løsningen til lige præcis dine ønsker og mulighederne i rummet.  Se mere om vores bruseløsninger her.

Stænkplade til køkkenet og badeværelset

gul stænkplade i glasbabyblå stænkplade til lille køkkenhvid og let blålig stænkplade

Er du til smukke pangfarver og liv i indretningen? Eller foretrækker du afdæmpede farver og enkel indretning? Uanset hvad dine præferencer er, vil en stænkplade være en rigtig god idé!

Totalglas, som nu hedder F. Weien Svendsen har mange års erfaring som glarmester i Faxe med at montere stænkplader til køkkener og badeværelser. Som noget nyt fås alle stænkplader i mere end 15.000 forskellige farver, fordi vi maler dem selv. Læs mere om stænkplader og bestil en opmåling i dag på tlf. 56714646.