Glarmester på Frederiksberg

Frederiksberg

Godthåbsvej 84, 2000 Frederiksberg 

Åbningstider*

Mandag: 12.00-17.00 

Onsdag: 12.00-17.00

Fredag: 12.00-17.00

Lørdag: 10.00-13.00

Tlf. 38 19 32 04 

 

*Selvom butikken ikke har åbent, kan du altid ringe til os på 43 96 11 11 – telefonen er åben, og vi har døgnvagt, der kommer og dækker af, hvis uheldet er ude om natten eller i weekenden. Vi afdækker glasskader hele døgnet og året rundt på Frederiksberg, i Brøndby, Glostrup og Faxe-områdetglas vareprøver

Velkommen til din lokale glarmester på Frederiksberg

Se vores åbningstider her

Du finder din glarmester på Frederiksberg i vores butik på Godthåbsvej 84. I butikken har vi mange vareprøver og glasprøver, så du kan komme forbi og se på dine forskellige muligheder, hvis du for eksempel overvejer at få monteret en stænkplade i glas bag komfuret eller hvis du er interesseret i en bruseløsning i glas, eller hvis du skal have repareret glas til inde eller ude. Vi hjælper gerne med råd og vejledning i glas, både til store og små projekter.

Udover vores mange tilfredse privatkunder, har vi også mange gode samarbejder med erhverv, både store og små virksomheder. 

indramning glarmester på frederiksberg

Indramning på Frederiksberg

i butikken på Godthåbsvej laver vi alle former for indramning, udført professionelt og til den helt rigtige pris. I butikken har vi et stort udvalg af rammer og glastyper, så du kan få den optimale indramning til dit motiv. Vi har over 800 forskellige rammetyper at vælge imellem – så det er kun fantasien der sætter grænser! Det er vigtigt at vælge den rigtige type glas til din indramning. Hos F. Weien Svendsen fører vi både almindeligt glas, diamantglas ( uden grønligt skær), refleksfrit glas og såkaldt art glass, der er nærmest usynligt. Kig ned i butikken og hør mere om dine muligheder.

Glas med garanti

En rigtig glarmester med garanti 

Når du får foretaget arbejde af F. Weien Svendsen får du ordentligt arbejde hver gang. Vores medarbejdere er alle uddannede eller under uddannelse som faglærte glarmestre, og du vil derfor kun møde professionel service og vejledning. 

Derudover er vi medlem af Glarmesterlauget i Danmark, der har sin egen garantiordning – Glas med Garanti. Garantien sikrer dig godt håndværk i op til 5 år og op til 200.000,-, hvis der skulle være fejl på det udførte arbejde. 

Hos din glarmester på Frederiksberg er du derfor sikret mod sjusk og fejl.