Glas, butiksruder og facader

Butiksruder og butiksvinduer

F. Weien Svendsen producerer og monterer specialfremstillede butiksrude løsninger til både små og store butiksfacader. 

Se mere om butiksvinduer og ruder her.

store butiksruder i glas med sort dobbeltdør

Facader i glas og aluminium

Med speciallavede alu-profiler skræddersyr vi glasløsningen til behov, æstetik og alt det praktiske.

En facade kan både være helt enkel, f.eks. med ét stort stykke glas, der viser jeres varer på perfekt vis. Men facaden kan også være lavet af forskellige typer specialglas, f.eks. hærdet og lamineret sikkerhedsglas, der er ekstra sikret mod tyveri. Glasset i facaden kan også være mønstret, med sandblæste motiver eller flotte detaljer der gør glasfacaden til noget helt særligt. 

Se mere om glasfacader her.

Glasfacade med indgangsparti

Facadedøre og hoveddøre

Glasfacader kan have både skydedøre, foldedøre og almindelige hoveddøre. Et indgangsparti i glas gør rummet lyst og indbydende og med en hoveddør i mat glas kan du vælge både at få dagslys – og værne om privatlivets fred. Glasdøre er lige så sikre som andre døre, og glasset i facaden og døren vil altid være hærdet fra fabrikken, så sikkerheden er helt i top uanset om facadedøren bruges i private hjem eller til butiksruder og erhverv. 

Se mere om døre og vinduer i bygninger her.

skydedør med aluprofil

Skønne skydedøre til altanen eller terrassen giver mulighed for et lyst og åbent rum, hvor du nemt kan gøre overgangen fra inde til ude nem når du f.eks. har gæster på altanen i sommerhalvåret eller hvis du trænger til en god udluftning i de koldere måneder. 

Husk at alt vores arbejde er garanteret af glarmesterlaugets Glas med Garanti .

I op til 5 år efter arbejdet er udført.