Butiksruder og butiksvinduer

UDSKIFTNING AF BUTIKSRUDER, BUTIKSVINDUER OG INDGANGSPARTIER.

Vi skifter alle former for butiksruder og butiksvinduer i forbindelse med nybyggeri, renovering og modernisering, men også ved forsikringsskader og efter indbrud og hærværk.

Vi kører over det meste af Sjælland, Sydsjælland og i Københavnsområdet, og har gennem årene udskiftet mange butiksruder. Vi har som Glarmester den faglige ekspertise – vi ved alt om butiksruder og de krav, der stilles til bl.a. sikkerhed, sikringsglas, solafskærmning samt energi besparelse mv.

SIKKERHEDSGLAS TIL TYVERISIKRING 

Hærdet glas er væsentligt sværere at trænge igennem end almindeligt glas – og når det splintrer, går det i mange små, ikke-skarpe stykker. Læs mere om sikkerhedsglas.

VED INDBRUD OG HÆRVÆRK

Har I været uheldige og har haft indbrud eller har været udsat for hærværk, rykker vi hurtigt ud og ser på skaden. Vi sørger for en forsvarlig midlertidig afskærmning/afdækning, indtil den nye rude er isat og skaden er udbedret.

Vi yder DØGNVAGT for butikker og erhverv. Du er meget velkommen til at kontakte os, så kan vi fortælle dig mere om vores aftaler omkring døgnvagt.