Glasfacade

bygning glasfacade

En glasfacade er en elegant, stilfuld og sikker måde at åbne bygningen mod dagslys og gadens liv. 

Vi udfører både store og små facader med facadeglas i  træ- og aluramme, f.eks. indgangspartier til kontorbygninger, døre og vinduespartier til butikker og boliger og butiksfacader, der fremviser varerne på en elegant og sikker måde.

Vi fremstiller selv alu-profiler til både store og små facader og indgangspartier, udestuer, altanlukninger og trappehuse. For dig som kunde betyder det større fleksibilitet og væsentlig kortere leveringstid.

stor facade i glas

Glasfacader kan både bestå af mange mindre stykker glas eller af store glaspartier

 

Glasfacaderne kan udføres med energiglas, som forhindrer kuldenedfald og hjælper med at dæmpe støjen fra f.eks. trafik. 

En glasfacade er det første indtryk man får af bygningen, og samtidig giver facaden mulighed for at få rigeligt med naturligt dagslys ind i f.eks. kontorer.

Sikkerhed og holdbarhed er to vigtige faktorer, når glasset til facaden skal vælges og behandles. Derfor bruger vi oftest både hærdet og lamineret glas, når vi laver facader. 

glas indgangsparti

Indgangspartier i glas ser elegante og indbydende ud – og så er sikkerheden i top!

Ved meget store glaspartier, kan det være en idé med solafskærmende folie, enten på dele af eller på hele glasset, så temperaturen bliver reguleret naturligt. 

Du kan også få sandblæst motiver på glasset eller vælge farvet glas, så facaden får sit eget helt særlige kendetegn.   Læs mere om farvet glas.

glasfacade i kontorbygning