Facadedøre og hoveddøre

En facadedør eller hoveddør med glas giver lys og luft i rummet, uden at gå på kompromis med sikkerhed og isolering.

Hos F. Weien Svendsen A/S laver vi selv facadeløsninger til både erhverv og private, og det giver dig mulighed for at få en løsning med glasdør, der passer præcis til dine ønsker, behov og muligheder. Når du køber en hoveddør med glas hos os, får du kvalitet i både materialer og montering. 

Hoveddøre med glas 

En hoveddør med glas kan lysne et mørkt rum og give fornemmelsen af plads. Dørene er fremstillet af forstærket glas, der er lige så sikkert som andre materialer. Glasset kan matteres, så der ikke kan kigges ind udefra. Hoveddøre kan bygges ind i større glaspartier, f.eks. med et panoramavindue eller et facadeparti. Fordi vi selv skaber facaderne, kan døre og vinduer placeres hvor det ønskes.

mat glasdør glas hoveddør

Skydedøre

Skydedøre er flotte i store glaspartier, f.eks. ud til gården, altanen eller terassen. Når døren er åben, forvandles ude og inde til ét stort, åbent rum, som du kan nyde om sommeren. Om vinteren isolerer glasset lige så effektivt som andet materiale – uden at stjæle udsigten. Vi tilpasser alu-profilerne og glasset, så de passer perfekt til bygningens konstruktion

glas skydedør i lejlighed

Foldedøre

En smart foldedør skjuler sig selv, så der kommer plads i rummet, når døren er åben. Kan f.eks. bruges i mindre boliger når pladsen er trang, eller som løsning mellem to rum, der skal kunne danne ét større, samlet rum.

Folde døre i glas

Terrassedøre

Der er mange versioner af terrassedøre, men fælles for mange af dem er, at de kun kan åbnes indefra. Vi tilbyder terrassedøre både som flotte skydedørspartier, som enkle foldedøre eller som facadepartier med en almindelig glas- eller alu-dør isat. Dørene kan kombineres med et flot vindue, evt. monteret med solafskærmende folie. 

alu-døre til terrasse

Indvendige døre 

Få sikret dit lokale, selvom det er indendørs med skyde-, folde-, eller almindelige døre i hærdet glas. Glas stjæler ikke lyset og skaber fornemmelsen af rum, selvom døren er lukket. Godt til kontormiljøer eller f.eks. til New Yorker-loft stil, med rå vægge og blottede mursten. Hvis du kun har lidt plads, vil en indvendig glasdør eller -væg skabe rum, uden at stjæle lyset. 

Led du efter indvendigt glas, der ikke er sikkerhedsglas? Klik her.

glasdør med lås indendørs

Læs endnu mere om din nye hoveddør i glas på Glas Med Garantis hjemmeside