Glaspaneler og Stænkplader

Farvet stænkplade glas til hele boligen – læs om vores 15.000 forskellige farver her

Vi forhandler glaspaneler og stænkplader i glas i mange glastyper og 15.000 forskellige farver – med og uden mønster – skåret efter dine ønskede mål. 

Brug f.eks. en glasplade over komfuret eller køkkenvasken for et elegant look og nem rengøring. 

Blå stænkplade i klart glas 

Den babyblå farve liver det ellers afdæmpede køkken op og binder samtidig de mange elementer sammen. Stænkpladen gøres nemt ren med almindeligt, mildt rengøringsmiddel og en blød klud. 

babyblå stænkplade til lille køkken

Brun matteret stænkplade 

Dette helt unikke og samtidig afdæmpede look er opnået ved at kombinere mat glas og den brune farve. Resultatet bliver et roligt og flot udtryk, der beskytter væggen bag køkkenvasken. Billedet er med i Fagbladet glas i artiklen “dekoration på glas”. Læs det her 

brun stænkplade i mat glas

Sart lyseblå glasplade 

Stænkpladen er monteret på hele bagvæggen i køkkenet, så den beskytter væggen både bad komfuret og vasken og er med til at give et helstøbt udtryk i det hvide køkken. 

hvid og let blålig glasplade

Gul stænkplade bag komfuret

Den flotte plade giver køkkenet et unikt og opfriskende udtryk og beskytter samtidig væggen bag komfuret mod fedt og madstænk. Farven er intens og giver et flot, personligt udtryk til hele køkkenet. 

gul stænkplade i glas
   

Blank sort planilaque glas stænkplade

Sort planilaque som stænkplade ved vask. 

Den blanke, sorte flade givet et elegant og sofistikeret touch til et helt almindeligt badeværelse. Den sorte plade er både markant og giver samtidig ro til hele rummet.  

sort blank stænkplade over vask

Matteret stænkplade i glas

Stænkpladen her følger hele køkkenvæggen og beskytter væggen bagved mod fedt og snavs. Den matterede overflade giver et let støvet look, mens farven er holdt helt klar.  

glasplade matteret glas

 

Kontakt os for yderligere information om pris og leveringstid.