Glasværn

Smukke, elegante og  funktionelle glasværn forbedrer sikkerheden både ude og inde

Glasværn er en af de bedste måder at afskærme reposer, afsatser og trapper, og er eminent til afskærmning for blæst ude på terrassen, altanen og i haven.

Det gennemsigtige glas fungerer godt, når du vil skærme mod fald eller holde vinden ude, men ikke har lyst til at begrænse lys-indfaldet. Klart glas er nærmest usynligt, men når glasset er hærdet og/eller lamineret, er sikkerheden lige så høj som hvis dit glasværn var lavet af et hvilket som helst andet materiale. 

Glasværn ude – skærm mod vind og vejr

Når vi kommer og monterer et glasværn ude hos dig, får du en løsning der gør ophold på din terrasse eller gårdhave mere behagelig – også på de stormfulde dage. 

Glasværnet skærmer effektivt mod sidevind og du vil opleve at sidde i vindstille vejr bag værnet. Vil du gerne have mulighed for mere privatliv når du solbader eller opholder dig på terrassen, så er matteret glas en god løsning. Her kommer lyset nemt igennem, men mennesker og ting fremstår kun som farvede silhuetter for øjne udefra. 

Smagfuldt glasværn til villa i Holte

villa i holte facade glasværn glasværn i holte til villa
glasværn til villa i holte udsigt fra glasværn
   

Glasværn inde – ekstra sikkerhed for små og store 

Indendørs glasværn bliver mest brugt dér, hvor du har en repos, en trappeafsats eller en mellemgang. For at øge sikkerheden både for børn og voksne er det en god idé at få lavet en sikker afskærmning. Glasværn er den optimale løsning, fordi du får ultimativ sikkerhed uden at kompromittere lysindfald, fornemmelse af plads og æstetik. 

Glasværnet er fremstillet af sikkerhedsglas, som ikke splintrer på almindeligvis hvis det går i stykker. I stedet sidder glasset sammen med et lag tyndt og usynligt laminat, som holder glasset sammen hvis det skulle gå itu. Sikkerhedsglas er også hærdet, hvilket vil sige at det ikke går i små, skarpe skår, men går i sløve, firkantede stykker, man ikke skærer sig på. 

Glasværn som rumdeler

glasværn indendørs glasværn inde
smukt glasværn elegant glasværn