Indramning

INDRAMNING Glarmesteren viser rammer

Indramning hos F. Weien Svendsen – vi giver professionel rådgivning og inspiration til kunstforeninger, gallerier, reklamebureauer, firmaer, offentlige institutioner samt private.

Man er altid velkommen i en af vores butikker, hvor vi har et meget stort udvalg i rammer og spejle. Faktisk har vi mere end 100 forskellige rammer og mange flotte muligheder for glas, både almindeligt og refleksfrit. 

HVAD TILBYDER VI?

F. Weien Svendsen A/S er professionelle indenfor faget og tilbyder indramning med garanti og certifikat af malerier, litografier, plakater m.v. på specialmål i trærammer og alurammer i alle mål.

  • Kvalitet til konkurrencedygtige priser.
  • Afhentning og udbringning efter ønske.


Nemmere bliver det vist ikke!

EKSEMPLER KAN DU SE HERUNDER

indramning fra FWS i sort ramme

 

Indramning fra F: Weien Svendsen med rødt passe partout

 

glarmester indramning med guldramme og sort passe partout

 

indramning med sølvramme

 

indramning med turkis passepartout

 

stor smal søvlramme

 

moderne indramning med sølvramme

 

smal ramme i svæveramme

 

guldramme med passe partout

             

ramme med rødt passe partout

 

indramning med hvidt passe partout

 

bred guldramme glarmester indramning

 

indramning med blå baggrund

EN INDRAMNING ER ET KUNSTVÆRK I SIG SELV

Når du vælger en indramning til dine skatte, uanset om det er originale malerier af anerkendte kunstnere, eller om det er barnebarnets første tegning fra vuggestuen, så tænk på indramningen som en del af kunstværket.

Glastypen, bredden på billederammen, farven på rammen, evt, passe partout eller bagpap er alle med til at give sit præg til værket. Når du taler med glarmesteren, vil han spørge ind til dine behov og ønsker, men måske også udfordre dig på, hvad du oprindeligt havde forestillet dig. Det gør han for at give dig den bedste løsning – vi kalder det at være professionel.

Hvor skal din indramning hænge

Når du overvejer de forskellige muligheder, evt. i butikken sammen med os, så overvej især også, hvor indramningen skal hænge. Alt efter om rummet er mørkt eller lyst, østvendt eller vestvendt, så kan det have indflydelse på, hvilken type glas der er mest hensigtsmæssig.