Skip to main content

Butikken på Frederiksberg holder lukket

Butikkerne holder lukket på Kristi himmelfartsdag d. 9. maj.

Butikken på Frederiksberg holder desuden lukket fredagen efter d. 10. maj. 

VH
Team FWS

Har du en haster?
 • Forsatsruder
  Vinduer & Døre

  Forsatsruder

 • Forsatsruder
  Vinduer & Døre

  Forsatsruder

Forsatsruder 

Gør boligen mere behagelig og energieffektiv med forsatsruder

Forsatsruder er glaspaneler, der ikke bare skaber et ekstra lag af beskyttelse, de reducerer også energitabet og holder støj ude. 
Vi fremstiller forsatsruder på mål til private og erhverv:
 • Lydreducerende 
 • Bedre indeklima
 • Sænker varmeregningen
 • Undgå at skifte hele vinduet og spar penge.

Prøv energiberegneren - beregn din energibesparelse
Du kan spare meget ved at opdatere dine vinduer. Vinduerne udgør en stor del af husets overflade, og du kan ved at udskifte dine vinduer spare en stor del på varmeregning. Hvor du rent faktisk kan spare, kan energiberegneren hjælpe dig med. Indtast areal og din opvarmningsform i beregneren og se hvor mange penge du sparer om året. Beregn din besparelse nu. 

Bevar dine gamle vinduer med forsatsruder
Forsatsruder er et tilvalg til dine eksisterende rude eller nye rude. Den sættes på den indvendige side af vinduet som en ramme, der forhindrer varmen i at slippe ud og dæmper støjen udefra.
Forsatsruder er især perfekte til at bevaring af dine charmerende og smukke gamle vinduer. De sættes på ruden indenfor og er et alternativ til at udskifte hele vinduet, hvis man ønsker at spare eller at bevare husets oprindelige udtryk. Kontakt os for at høre mere om priser. 
 
Et ekstra lag til dine termoruder
Forsatsruder er også perfekte til at lave et ekstra lag til dine termoruder. 3-lags eller 2-lags termoruder? Det giver sig selv, at 3-lagstermoruder er mere isolerende og forbedrer indeklimaet, men samtidig er det dyrt at udskifte hele termoruden for det ekstra lag. Men det behøver du heller ikke med forsatsruder, for sådan kan du tilføje det ekstra lag med forsatsruder på den eksisterende rude. 
 

Vi stræber efter at tilbyde konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vælg os for at nyde holdbart glasarbejde i årevis fremover.

Står du over for valget af de rette ruder til dit hjem eller din forretning? Tøv ikke med at kontakte os eller besøge en af vores butikker – vi er klar til at guide dig mod den perfekte løsning.

Vi har mange års erfaring med forsatsruder. I maj 2023 opkøbte vi A. Guhle og Søn, der har været en hjørnesten i Skovshoved siden 1866. Foruden deres viden og erfaring kunne vi også få glæde af deres mangeårige ekspertise inden for forsatsruder. Vi kan nu endelig tilbyde vores kunder et større udvalg af vores forsatsrudeløsninger i alle vores filialer i Brøndby, Frederiksberg, Klampenborg og Faxe.

Kontakt os endelig for at høre mere  så stiller vi dig om til vores ekspert Allan Guhle.

Har du brug for
en skræddersyet glasløsning?

Kontakt vores specialist

Allan Guhle

Tilbud og salg
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Se dine muligheder

Kom ned i butikken

Mangler du hjælp?

Et godt samarbejde starter med et grundigt forarbejde. Derfor er vi altid klar med et konkret tilbud, faglige råd eller et kvalificeret forslag til, hvorledes opgaven skal løses – det er ganske uforpligtende og en ren service overfor vores kunder.

Vi arbejder energisk og seriøst med hver enkelt opgave, uanset om det er for private eller virksomheder – det betaler sig, viser vores erfaring. Så uanset om det er mindre opgaver eller større total løsninger, tilstræber vi altid at starte opgaven på den optimale måde – med en god dialog.

Opstår der en situation, hvor vi har behov for ekspertise uden for huset, trækker vi på gode og loyale samarbejdspartnere, der kender vores krav til kvalitet og levering.

På den måde sparer vi vores kunder for tid og penge, og sikrer samtidig at leveringstiden overholdes
– nemmere bliver det ikke at være kunde!

Tilbud og salg

Allan Guhle

Hvis du mangler et fagligt råd eller et tilbud på din opgave, så kontakt mig i dag.

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.