Målsætning & Garanti

Læs vores Salgs og leveringsbetingelser

MÅLSÆTNING

Vores målsætning er klar: Vi vil skabe vækst og fremgang for vores virksomhed. Det opnår vi kun ved at levere høj service og et gennemført stykke arbejde af faguddannede glarmestersvende, der ikke kan sættes en finger på – det er klart.

Vi arbejder energisk og seriøst med hver enkelt opgave, uanset om det er for private eller virksomheder – det betaler sig, viser vores erfaring.

Et godt samarbejde starter med et grundigt forarbejde. Derfor er vi altid klar med et konkret tilbud, faglige råd eller et kvalificeret forslag til, hvorledes opgaven skal løses – det er ganske uforpligtende og en ren service overfor vores kunder.
Så uanset om det er mindre opgaver eller større total løsninger, tilstræber vi altid at starte opgaven på den optimale måde – med en god dialog.

Opstår der en situation, hvor vi har behov for ekspertise uden for huset, trækker vi på gode og loyale samarbejdspartnere, der kender vores krav til kvalitet og levering.

På den måde sparer vi vores kunder for tid og penge, og sikrer samtidig at leveringstiden overholdes – nemmere bliver det ikke at være kunde!

GARANTI

glarmesterlauget_glasmedgaranti_sort

Den bedste sikkerhed for håndværksmæssigt korrekt udført glarmesterarbejde, får du ved at gå til et medlem af Glarmesterlauget i Danmark.

Hvorfor?
Glarmesterlaugets garanti- og klageordning, Glas med Garanti, omfatter alle Glarmesterlaugets medlemmer.

Kort sagt sikrer garantien dig som kunde, ved at garantere erstatning ved berettigede klager. Det sker ikke ofte – men det sker dog!

Hvis du har haft en dårlig oplevelse, hører vi gerne fra dig. Hvis det efter en dialog viser sig, at vi ikke kan komme til enighed, kan du tage kontakt til Glarmesterlaugets Garantiordning, som vil tage sagen derfra.

Mod betaling kan du også klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, www.kfst.dk.

Hvad dækker Glas med Garanti?

  • Garantien dækker sager op til 200.000,- kr.
  • Garantien dækker arbejdet i op til 5 år efter det er udført
  • Garantien dækker alt glarmesterarbejde, både ude og inde
  • Garantien dækker hurtig og professionel håndtering af din klage
  • Garantien er ganske gratis for kunder

 

F. Weien Svendsens faglige erfaring gør os til din seriøse glarmester.

Vi er klart bedre – sammen med dig!