Medarbejdere

 

personale F. weien svendsen glarmester

Velkommen hos glarmesteren! 

Vi er en moderne og veletableret glarmester virksomhed der ligger lige i smørhullet mellem Glostrup og Brøndby. På vores værksted laver vi autoglas, skaber store og små løsninger i glas og alu og skærer og tilsliber glas til vores mange private og erhvervskunder. I vores værksted på Vibeholmsvej maler vi også glas på vores malermaskine Picasso. Picasso kan male glas i mere end 15.000 forskellige farver, som f.eks. kan bruges på glas til stænkplader bag komfuret eller på badeværelset. 

En god arbejdsplads

Hos F. Weien Svendsen lægger vi stor vægt på at være en god arbejdsplads. For os betyder det, at vi sammen sørger for en god og tryg stemning, masser af sjov og personalegoder og et fællesskab, der kommer alle til gode. Derfor har vi også faste mobbe- diskriminations- og racismepolitikker, som man som medarbejder forpligter sig til at følge. På den måde kan vi sammen sørge for at have en god og spændende arbejdsdag – hver dag.  

Vores afdeling på Frederiksberg 

I vores afdeling på Frederiksberg, som har åbent Mandag, Onsdag, Fredag og Lørdag, kan du møde en faglært glarmester, der kan hjælpe med at guide dig til din nye løsning i glas. I Butikken laver vi alle F. Weien Svendsens indramninger, og du vil derfor også have rig mulighed for at kigge på vores mere end 800 forskellige rammetyper!