Om F. Weien Svendsen

 

MØD VORES MEDARBEJDERE HER

Vores glarmestre er altid faguddannede, så vi kan stå inde for kvaliteten af vores arbejde. Udover dygtige svende uddanner vi løbende nye glarmestre.

Er du interesseret i at blive glarmesterelev? Ring til os og hør nærmere om mulighederne. 

LOKAL GLARMESTER VIRKSOMHED

F. Weien Svendsen A/S er en veletableret og lokal glarmestervirksomhed, som består af faguddannede svende og administrativt personale. F. Weien Svendsen blev grundlagt i Glostrup i 1943 og har siden starten været drevet af faglig stolthed og evnen til at være på forkant med udviklingen.

Læs mere om glarmesteren i Brøndby 

Indehaver Brian Hansen er faglært glarmester og tidligere produktionschef på en termorudefabrik. Han har altid beskæftiget sig med glas, så er der nogen, der ved noget om glas, er det ham.

OPGAVER OG EKSPERTISE

F. Weien Svendsen A/S udfører alle typer glarmesteropgaver. Vores ekspertise er inden for tilskæring og bearbejdning af alle former for glas samt reparation og vedligeholdelse af både ældre og nyopførte konstruktioner, ligesom glastage og glasfacader opføres. Udskiftning af vinduer og døre i både træ og alu hører også indenfor ekspertisefeltet.

KRAV OG GARANTI

Vi er en autoriseret glarmestervirksomhed og skal derfor leve op til de klare krav fra myndigheder om kvalitet, holdbarhed, tyverisikring m.m. Derfor er der garanti på det, vi leverer.

Vi er medlem af Glarmesterlaugets Garantiordning, Glas med Garanti. Det giver dig garanti for ordentligt arbejde og erstatning på op til 100.000 kr. i op til 5 år. 

BUTIKKER

Udover den traditionelle glarmestervirksomhed driver vi butikker i henholdsvis Faxe og på Frederiksberg. I begge butikker finder du et bredt udvalg af varer såsom døre, vinduer, spejle, hylder, rammer, billeder m.m.

MOTTO

Som glarmestervirksomhed arbejder vi ud fra mottoet

Ingen opgaver er for små – og ingen er for store!

Salgs og leveringsbetingelser 2019 FWS

FWS klovnesponsor

Vil du arbejde hos os?

Vi søger løbende dygtige glarmestre og motiverede elever til F. Weien Svendsen A/S.

Selvom vi ikke har et aktivt jobopslag, er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning til

Brian Hansen på bdh@fws-glas.dk  

Presse og markedsføring

Se F. Weien Svendsen A/S i pressen 

For pressehenvendelser kontakt vores kommunikationsansvarlige på fws@fws-glas.dk

Vores hjemmeside og kommunikation drives af koncept- og kommunikationsbureauet Kongsted+Grønne, der er sat i verden for at skabe jobs til nyuddannede ledige akademikere.
Læs mere på www.kongstedgronne.dk

Tilmeld nyhedsbrev