Om F. Weien Svendsen

MØD VORES MEDARBEJDERE HER

Vores glarmestre er altid faguddannede, servicemindede og kan stå inde for kvaliteten af vores arbejde.

Udover dygtige svende uddanner vi løbende nye glarmestre. Er du interesseret i at blive glarmesterelev? Ring til os og hør nærmere om mulighederne. 

PROFESSIONEL GLARMESTERVIRKSOMHED MED LOKAL FORANKRING

F. Weien Svendsen A/S er en veletableret og lokal glarmestervirksomhed, som består af faguddannede svende og administrativt personale.

F. Weien Svendsen blev grundlagt i Glostrup i 1943 af Finn Weien Svendsen og har siden starten været drevet af faglig stolthed og evnen til at være på forkant med udviklingen. Udover butik, værksted og hovedkontor i Brøndby, har vi filialer på Frederiksberg og i Klampenborg.

Læs mere om glarmesteren i Brøndby 

OPGAVER OG EKSPERTISE

F. Weien Svendsen A/S’ mål er at være en moderne og visionær glarmestervirksomhed på forkant med udviklingen. Samtidig vil vi holde de traditionelle håndværksdyder i hævd med høj kvalitet og god rådgivning til både erhvervskunder og private. Vi vil have en virksomhed i vækst med dygtige medarbejdere, der leverer ordentligt kvalitetshåndværk til tiden.

F. Weien Svendsen A/S udfører alle typer af glasopgaver. Vores ekspertise er inden for tilskæring og bearbejdning af alle former for glas samt reparation og vedligeholdelse af både ældre og nyopførte konstruktioner, ligesom glastage og glasfacader opføres. Udskiftning af vinduer og døre i både træ og alu hører også indenfor ekspertisefeltet.

OM VIRKSOMHEDEN

Indehaver af F. Weien Svendsen A/S er Brian Hansen. Han er faglært glarmester og tidligere produktionschef på en termorudefabrik. Glas har han altid beskæftiget sig med – så er der nogen, der ved noget om det, er det Brian.

Frem til 2016 var virksomheden drevet af familien Weien Svendsen, indtil Brian Hansen opkøbte virksomheden, som han efterfølgende fusionerede med sin egen virksomhed Totalglas Aps, der havde butikker i hhv. Faxe og Frederiksberg. Butikken på Frederiksberg er i dag, ét af F. Weien Svendsens filialer med ekspertise i indramning.

Brian Hansen startede også webshoppen www.glasshop.dk i 2009. I 2022 blev den også en del af F. Weien Svendsen A/S, og webshoppens lager og administration fik ligeledes hovedsæde på Vibeholmsvej 29. Glas Shop Aps er F. Weien Svendsens søsterselskab, der sælger glasløsninger til det private segment.

Udviklingen af F. Weien Svendsen A/S har været stor siden 1943, der både er vokset i medarbejdere, filialer og glasløsninger. Og det stopper ikke her, for i 2023 blev virksomheden udvidet yderligere, da glarmestervirksomheden A. Guhle & Søn A/S fra Klampenborg blev opkøbt. A. Guhle & Søn blev grundlagt helt tilbage i 1866, så udover æren af at byde endnu en filial i Klampenborg og flere medarbejdere velkommen, kom også mange års værdifuld erfaring, der i samarbejde med F. Weien Svendsen skal vokse sig stærkere. 

 

KRAV OG GARANTI

Vi skal leve op til de klare krav fra myndigheder om kvalitet, holdbarhed, tyverisikring m.m. Derfor er der garanti på det, vi leverer.

Vi er medlem af Glarmesterlaugets Garantiordning, Glas med Garanti. Det giver dig garanti for ordentligt arbejde og erstatning på op til 100.000 kr. i op til 5 år. 

BUTIKKER

Udover den virksomheden i Brøndby, hvor vi har hovedkontor og værksted, har vi  butikker i henholdsvis Klampenborg og på Frederiksberg og tager i mod bestillinger og leverer til Faxe. I vores butikker finder du et bredt udvalg af varer såsom døre, vinduer, spejle, hylder, rammer, billeder m.m.

Ingen opgaver er for små – og ingen er for store!

Salgs og leveringsbetingelser 2019 FWS

FWS klovnesponsor

 

Vil du arbejde hos os?

Vi søger løbende dygtige glarmestre og motiverede elever til F. Weien Svendsen A/S.

Selvom vi ikke har et aktivt jobopslag, er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning til

Brian Hansen på bdh@fws-glas.dk  

 

Presse og markedsføring

Se F. Weien Svendsen A/S i pressen 

For pressehenvendelser kontakt vores kommunikationsansvarlige Jana Kukanakanthan på jk@fws-glas.dk