Glashylder

Glashylder er et spændende element, der kan bruges mange steder i hjemmet – både i køkkener, på badeværelser, entréer og andre rum i hjemmet, men også i butikker og andre virksomheder.

Glashylder har flere gode egenskaber. De er flotte og elegante men også ganske praktiske, da de er meget lette at rengøre.

Med vores produkter og mange muligheder kan du vælge at holde samme stil og design i hele dit badeværelse. Hvis du f.eks. vælger en glas brusedør, kan vi også levere glashylder af samme type glas.

HVILKE STØRRELSER, TYKKELSER OG FARVER KAN MAN FÅ?

Vi leverer glashylder efter mål i alle størrelser og tykkelser samt i mange forskellige glastyper. Hos os, kan du vælge mellem 126 smukke farver, så du kan sammensætte design og farver efter eget valg.

Du kan samtidig bestille hyldebeslag og hyldeholdere hos os, og her har vi ligeledes et stort udvalg.. Derved sikrer du dig, at tingene passer sammen, når det skal monteres.

PRIS PÅ GLASHYLDER, HYLDEBESLAG OG HYLDEHOLDERE.

Vores priser på glashylder, hyldebeslag og hyldeholdere er yderst konkurrencedygtige – og vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Du vil altid få bedste kvalitet og løsning, som du kan have glæde af mange år ud i fremtiden.

Så har du brug for en glashylde til dit badeværelse, glas hylder til butikken eller andre steder, så kontakt os – eller kom forbi en af vores butikker – så finder vi den rette løsning.