Glasmontrer

F. Weien Svendsen leverer din glasmontre i stort set alle størrelser, lige fra montrer der skal beskytte nips på reolhylderne hjemme til store montrer, der beskytter store kunstværker på museer. Verdens nok mest berømte maleri, Mona Lisa, er også beskyttet af sikkerhedsglas – det har det været siden 1950’erne, hvor en besøgende på Louvre museet i Paris forsøgte at hælde syre på maleriet. Glasset er helt klart refleksfrit diamantglas, der gengiver maleriet bag i så stor klarhed og nøjagtighed som muligt. 

Kontakt os for mere information og priser

 Sæt dine mest værdifulde ejendele i glasmontrer

-også for en sikkerheds skyld. 

Montren kan f.eks. sikres med en nøglelås på lågen. 

Denne montre er lavet af hærdet glas, der er lige så stærkt som andre materialer. Glasset giver derfor både sikkerhed fra lange fingre og vind og vejr – så sparegrisen kan stå i fred. 

 

 

 

 

Montren som en del af kunstværket

speciallavet glasmontre til museum

Glasmontre med væske i nederste kammer lavet til Design-museum Danmark. Montren er fremstillet i hærdet glas, der både sikrer personer mod at skære sig hvis glasset skulle gå i stykker og sikrer kunstværket mod at blive berørt og beskadiget. Montren er opsat med beslag, der gør det nemt at åbne og lukken for den beskyttende låge. 

 

Åben eller lukket

Montren behøver ikke være lukket i enderne – hvis den ofte skal flyttes eller indholdet skal skiftes ud, kan en åben montre være en god idé. Her er montren en simpel kasse, der er åben i begge ender. Montren kan nemt løftes op og af og på den måde flyttes til eller stilles væk. 

 

 

 

 

 

 

En glasmontre hjælper med rengøringen

En glasmontre gør det muligt at fremvise smukke genstande, f.eks. samlerobjekter, pokaler eller lign. uden at du skal bruge lang tid på at støve af. Med et aflukket miljø bad glasset, vil din samling ikke behøve at blive støvet mere end en enkelt gang om året eller sjældenere. 

Glasmontrer fås i mange forskellige størrelser og typer, og findes derfor også i mange prislejer. 

Når glarmesteren går i gang med at skabe din glasmontre, tager vi højde for særlige behov, f.eks. behov for at kunne låse montren af eller have ekstra personsikkerhed i form af hærdet eller hærdet og lamineret glas.