Spejltyper og slibninger

Vi forhandler spejle i mange typer og med forskellige slibninger, blandet andet facetslebet spejl.

Når du får slebet kanterne på dit spejl, vil det få et helt unikt udtryk. Facetslebne spejle er både elegante og smukke i enhver bolig og ethvert rum. Facetslibningen kan være både mat og blank. En mat facetslibning af spejlet vil givet indtryk af en ramme om spejlet, mens en blank facetslebet spejl har en mere hel struktur. 

Facetslebne spejle eller polerede kanter 

Når glarmesteren skal sætte en spejl op, enten på badeværelset, i garderoben eller et andet af husets rum, så er det vigtigt at sikkerheden er i top. Glarmesteren sørger for at sætte spejlet forsvarligt op, enten med silikone eller med beslag, skjult eller synlige. 

Men også slibningen af spejlets kanter har stor indflydelse på sikkerheden – hvis kanterne er skarpe, kan man potentielt skære sig på spejlet. Derfor er spejlenes kanter altid slebet. For at gøre spejlets udtryk mere elegant, kan man vælge at få polerede kanter. Eller at få facetslebet kanterne i blank eller mat format. 

Der er forskel på spejle

Selvom det måske ikke kan synes som om der er den store forskel på spejle – bortset fra prisen – så svinger kvaliteten meget. 

Hos glarmester F. Weien Svendsen går vi meget op i kvaliteten på det glas og de spejle, vi får leveret. Alt vores glas og vores spejle bliver leveret fra Tyskland, og er i top professionel kvalitet. Derfor kan du også risikere at vores facetslebne spejle er dyrere end hos vores kolleger – fordi spejlet simpelthen er i en højere kvalitet.

Godt håndværk holder længere

Når du vælger facetslebet spejl og spejle med polerede kanter i professionel kvalitet, vælger du en holdbar løsning, der kan glæde dig i årtier fremover.   

Kontakt os for yderligere information og priser

spejl med poleret kant

Poleret kant

 

blank facetslebet spejl

Facetslebet kant

 
       
sort glaskant  

Sort glaskant

  spejl med rød glaskant  

Rød glaskant 

 
       
mat facetslebet spejl  

Mat facet

  antik spejl

Antikt udseende spejl