Vi søger “husalf” til vores virksomhed i Brøndby

F. Weien Svendsen er en glarmestervirksomhed med over 20 medarbejdere, der består af glarmestersvende og administrativt personale. Vi er inde i en god og solid udvikling og søger derfor flere hænder!

F. Weien Svendsen består af flere filialer rundt i Storkøbenhavn. Vi har hovedkontor og værksted i Brøndby på Vibeholmsvej 29 og to butikker i Klampenborg og på Frederiksberg. Du kommer hovedsageligt til at have din gang i Brøndby, mens nogle timer om ugen bruges i de to butikker.

Vi søger:

Som ”husalf” skal du være villig til at primært at påtage dig rengøringsopgaver på kontor, showroom, butikker, køkkenarealer og trapper. Men også opgaver som indkøb, plejning af planter, lettere arkiveringsarbejde, evt. klargøring til møder mm.

I bund og grund er din vigtigste opgave at sørge for et godt arbejdsmiljø, hvor der er rent og ordentligt i virksomheden.

 

Vi har brug for:

At du har flair for og har lyst til rengøring, huslige opgaver og andre praktiske gøremål

At du har et godt humør og en positiv tilgang til opgaverne

At du kan arbejde selvstændigt

At du har kørekort (egen bil er ikke en nødvendighed)

 

Vi tilbyder:

Du kommer til at være en del af en stab af engagerede og dygtige kolleger

Du møder ind til en positiv hverdag med godt humør

 

Arbejdstiden forventes at være 8-10 timer om ugen. Vi er dog fleksible og er villige til at tilpasse dine behov, da vi prioriterer at finde den rette medarbejder til at blive en del af familien i F. Weien Svendsen.

Læs mere om F. Weien Svendsen og stillingen her: www.fws-glas.dk

Hvis du er interesseret i stillingen eller har spørgsmål, så ring til Edith på 43205046 eller send en mail til ep@fws-glas.dk 

Kørekort:

B(Almindelig bil),