Fluenet – insektnet

F. Weien Svendsen leverer og måler gratis op til insektnet, fluenet og myggenet på hele Sjælland.

Alle produkter er dansk producerede kvalitets produkter – der fås i forskellige mål, farver og modeller, helt afhængig af, hvor det skal benyttes henne. Er det til vinduerne eller døren, er det i soveværelset, stuen, køkkenet eller andre steder – så har vi et insektnet, der passer til dine vinduer og døre. Alle produkterne er nemme at betjene og vedligeholde.

POLLEN NET TIL VINDUER OG DØRE – ER DU POLLEN ALLERGIKER?

Hvis du lider meget af pollen og høfeber, og gerne vil begrænse mængden af pollen i din bolig – eller måske bare i soveværelset, så er et pollen net helt klart den bedste løsning.

Få opsat et pollen net til dine vinduer og døre. Dette er ganske enkelt et ekstra fintmaskede insektnet med indbygget pollenfilter, som er effektivt mod pollen i boligen.

Alle vores løsninger er kundetilpassede og i bedste kvalitet – hvilket sikre dig den bedste og mest holdbare løsning, som du kan have glæde af i rigtig mange år.

KONTAKT OS FOR YDERLIGERE INFORMATION, PRISER PÅ INSEKTNET OG POLLEN NET OG GRATIS OPMÅLING PÅ TELEFON 43 96 11 11

 

Du kan vælge en lidt billigere løsning ved SELV at opmåle og bestille dine insektnet, fluenet, myggenet og pollen net hos os – så sørger vi for levering direkte til adressen.

– du kan også se mere om div. produkter HER

Få gode råd om pollen på HER

pollennetInsektnet og pollennetinsektnet