Skip to main content

Butikken på Frederiksberg holder lukket

Butikkerne holder lukket på Kristi himmelfartsdag d. 9. maj.

Butikken på Frederiksberg holder desuden lukket fredagen efter d. 10. maj. 

VH
Team FWS

Har du en haster?

Bruseløsninger

Glarmester løsninger inden for glas, aluminium og træ
Omdan dit badeværelse til en luksuriøs tilflugtssted med F. Weien Svendsen A/S's bruseløsninger. Vores designs forener elegante, rene linjer med praktisk anvendelighed, skabende et både indbydende og afslappende rum, hvor du kan genoplade og slappe af.
Glarmesterlaugets garanti
Vi klarer alt fra en enkelt rude til store byggesager

Brug for et tilbud på dit projekt?

Gå på opdagelse i vores Bruseløsninger løsninger

F. Weien Svendsen A/S præsenterer bruseløsninger, hvor hver detalje er tænkt på for at levere både funktionalitet og enestående design.

Clearshield overfladebehandling på dit bruseglas

Sig JA til årtier uden besværet med at skrubbe og skure! Med korrekt vedligeholdelse og montage, kan du nemlig opnå en holdbarhed på over 20 år. Opdag ubesværet med brusevægge i glas!

Bruseglas med sandblæst motiv

Hos F. Weien Svendsen kan du bestille bruseglas til brusevægge og brusedøre med motiv. Du kan helt selv bestemme motivet ud fra skabeloner eller efter eget design. Vi sørger for, at motivet bliver sandblæst på glasset med omhu.

Brusedøre og Brusevægge

Med bruseløsninger af glas, får du den mest elegante og gennemsigtige bruseløsning, der hverken stjæler pladsen eller lyset. Glasset kan tilpasses badeværelsets hældninger og afkroge, så du udnytter hver eneste millimeter mest muligt. 
Mangler du hjælp?

Et godt samarbejde starter med et grundigt forarbejde. Derfor er vi altid klar med et konkret tilbud, faglige råd eller et kvalificeret forslag til, hvorledes opgaven skal løses – det er ganske uforpligtende og en ren service overfor vores kunder.

Vi arbejder energisk og seriøst med hver enkelt opgave, uanset om det er for private eller virksomheder – det betaler sig, viser vores erfaring. Så uanset om det er mindre opgaver eller større total løsninger, tilstræber vi altid at starte opgaven på den optimale måde – med en god dialog.

Opstår der en situation, hvor vi har behov for ekspertise uden for huset, trækker vi på gode og loyale samarbejdspartnere, der kender vores krav til kvalitet og levering.

På den måde sparer vi vores kunder for tid og penge, og sikrer samtidig at leveringstiden overholdes
– nemmere bliver det ikke at være kunde!

Tilbud og salg

Sebastian Weltz

Hvis du mangler et fagligt råd eller et tilbud på din opgave, så kontakt mig i dag.

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.