Skip to main content

Sommerlukket i butikken på Frederiksberg

Uge 28-30, d. 8. juli - 26. juli, holder butikken på Frederiksberg sommerlukket, men kontakt os gerne på telefon eller besøg os i butikken i Brøndby. 

God sommer! 
- Team FWS

Har du en haster?

Vinduer & Døre

Glarmester løsninger inden for glas, aluminium og træ
Vælg F. Weien Svendsen A/S for vinduer og døre, der blander funktionalitet med stil. Vores designs sikrer maksimal lysindføring og energieffektivitet, samtidig med at de tilbyder en sikker og æstetisk tiltalende tilføjelse til dit hjem eller erhvervslokale.
Glarmesterlaugets garanti
Vi klarer alt fra en enkelt rude til store byggesager

Brug for et tilbud på dit projekt?

Gå på opdagelse i vores Vinduer & Døre

Hos F. Weien Svendsen A/S er vi eksperter i vinduer og døre, der ikke alene ser fantastiske ud, men også forbedrer energieffektiviteten og sikkerheden.

Solafskærmning bygget ind i ruden

En solafskærmende belægning i ruden sikrer, at energien fra radiatorer, lamper, mennesker og den solenergi som rummet afgiver, ikke kan trænge ud gennem ruden – det giver energibesparelser.

Termoruder

Få en lavere varmeregning, bedre indeklima og en jævn og behagelig temperatur med termoruder fra F. Weien Svendsen. Vi kan levere termoruder i 20 forskellige faconer, flere forskellige glastyper og lige i de mål, du har brug for. 

Forsatsruder

Gør din bolig mere behagelig og energieffektiv med forsatsruder
Mangler du hjælp?

Et godt samarbejde starter med et grundigt forarbejde. Derfor er vi altid klar med et konkret tilbud, faglige råd eller et kvalificeret forslag til, hvorledes opgaven skal løses – det er ganske uforpligtende og en ren service overfor vores kunder.

Vi arbejder energisk og seriøst med hver enkelt opgave, uanset om det er for private eller virksomheder – det betaler sig, viser vores erfaring. Så uanset om det er mindre opgaver eller større total løsninger, tilstræber vi altid at starte opgaven på den optimale måde – med en god dialog.

Opstår der en situation, hvor vi har behov for ekspertise uden for huset, trækker vi på gode og loyale samarbejdspartnere, der kender vores krav til kvalitet og levering.

På den måde sparer vi vores kunder for tid og penge, og sikrer samtidig at leveringstiden overholdes
– nemmere bliver det ikke at være kunde!

Tilbud og salg

Allan Guhle

Hvis du mangler et fagligt råd eller et tilbud på din opgave, så kontakt mig i dag.

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.