Skip to main content

Sommerlukket i butikken på Frederiksberg

Uge 28-30, d. 8. juli - 26. juli, holder butikken på Frederiksberg sommerlukket, men kontakt os gerne på telefon eller besøg os i butikken i Brøndby. 

God sommer! 
- Team FWS

Har du en haster?

Indramning

Glarmester løsninger inden for glas, aluminium og træ
Skab et varigt indtryk med F. Weien Svendsen A/S's indramningstjenester. Vores ekspertise i indramning giver dine kunstværker, fotografier og værdifulde minder den perfekte ramme, med en række stilvalg, der passer til enhver dekor.
Glarmesterlaugets garanti
Vi klarer alt fra en enkelt rude til store byggesager

Brug for et tilbud på dit projekt?

Gå på opdagelse i vores Indramning

Giv dine mest værdifulde genstande den opmærksomhed de fortjener med vores skræddersyede indramningsløsninger, der beskytter samtidig med at fremhæve.

Mangler du hjælp?

Et godt samarbejde starter med et grundigt forarbejde. Derfor er vi altid klar med et konkret tilbud, faglige råd eller et kvalificeret forslag til, hvorledes opgaven skal løses – det er ganske uforpligtende og en ren service overfor vores kunder.

Vi arbejder energisk og seriøst med hver enkelt opgave, uanset om det er for private eller virksomheder – det betaler sig, viser vores erfaring. Så uanset om det er mindre opgaver eller større total løsninger, tilstræber vi altid at starte opgaven på den optimale måde – med en god dialog.

Opstår der en situation, hvor vi har behov for ekspertise uden for huset, trækker vi på gode og loyale samarbejdspartnere, der kender vores krav til kvalitet og levering.

På den måde sparer vi vores kunder for tid og penge, og sikrer samtidig at leveringstiden overholdes
– nemmere bliver det ikke at være kunde!

Tilbud og salg

Jacky Nolfi

Hvis du mangler et fagligt råd eller et tilbud på din opgave, så kontakt mig i dag.

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.