Skip to main content

Butikken på Frederiksberg holder lukket

Butikkerne holder lukket på Kristi himmelfartsdag d. 9. maj.

Butikken på Frederiksberg holder desuden lukket fredagen efter d. 10. maj. 

VH
Team FWS

Har du en haster?
  • Carl vinder SKILLS 2024
    Nyheder

    Carl vinder SKILLS 2024

  • Carl vinder SKILLS 2024
    Nyheder

    Carl vinder SKILLS 2024

Carl vinder SKILLS 2024 

Vi kan ikke få armene ned! Lørdag d. 20. april blev vinderen af SKILLS 2024 inden for glarmesterfaget udnævnt på Dyrskuepladsen i Roskilde. Og det var ingen anden end vores glarmesterelev Carl, der løb med sejren som Danmarks bedste glarmesterelev. I F. Weien Svendsen er vi ovenud stolte.

Allerede i februar bliver Carl-Emil Koch Søndergaard udvalgt til at deltage i SKILLS 2024, og vi var utrolig stolte blot af deltagelsen. Det krævede for Carl ekstra træning og øvelse for at kunne brillere i glarmesterdiscipliner som drivhuse, brusedøre, indramninger og glasmosaikker. Vi vidste han ville gå en meget fokuseret tid i møde. 

Carl tog opgaven på sig med stort overskud og rolig hånd, og netop dette blev hans force, da han fx skulle indramme et selvvalgt billede, der blev en plakat af Faxe, hvor han er opvokset eller skulle montere en brusedør, hvor han brugte al den viden og erfaring han har med fra de sager, han har været med på. 

Ovenikøbet sikrede han under arbejdet et godt arbejdsmiljø ved bl.a. at holde orden, forsvarlig anvendelse af værktøj og brug af værnemidler. Det kunne dommerne se, at Carl havde helt styr på, og derfor fik han et diplom og en præmie på 2.500 kr. 

Vi havde i firmaet arrangeret en tur ud til Dyrskuepladsen, så vi kunne heppe på Carl og ønske ham held og lykke. Det var en kæmpe fornøjelse at se en som altid fokuseret, rolig og overskudsagtig Carl i et godt humør.

Stort tillykke til Carl! 

 

Foto: Lasse Lagoni

Har du brug for
en skræddersyet glasløsning?

Kontakt vores specialist

Brian Hansen

Indehaver
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Se dine muligheder

Kom ned i butikken